( MENGAPA MEREKA BERSIKAP DEMIKIAN? ) DAN MENGAPA MEREKA TIDAK MELIHAT ( DENGAN HATI MEREKA ) BAHAWA ALLAH MEMEWAHKAN REZEKI BAGI SESIAPA YANG DIKEHENDAKI-NYA ( SEBAGAI CUBAAN ORANG ITU BERSYUKUR ATAU SEBALIKNYA ), DAN DIA JUGA YANG MENYEMPITKANNYA ( SEBAGAI UJIAN SAMADA DITERIMA DENGAN SABAR ATAU TIDAK ) SESUNGGUHNYA HAL YANG DEMIKIAN ITU MENGANDUNGI KETERANGAN-KETERANGAN ( YANG MEMBUKTIKAN KEKUASAAN ALLAH SWT ) BAGI ORANG-ORANG YANG BERIMAN.

AND REMEMBER! YOUR LORD COUSED TO BE DECLARED (PUBLICLY):
"IF YOU ARE GRATEFUL, I WILL ADD MORE (FAVOURS) UNTO YOU BUT IF YOU SHOW INGRATITUDE, TRULY MY PUNISHMENT IS TERRRIBLE INDEED."
--- SURAH IBRAHIM : 7 ---

Sunday, March 24, 2013

LADIESFOTO: Outdoor: De Rhu Kuantan

Assalammualaikum wth...

Terima kasih atas doa kalian =)





P/s: Editing! makin belajar, makin dalami, makin hilang identiti. Haish!

Semua mesej di Shoutbox belum sempat dibalas. InsyaAllah akan dibalas secepeat mungkin =)

41 comments:

nea lopah said...

Kat derhu cntik sgt view kan?

nik ros said...

cantik sgt view kawasan sana

Cik Zara said...

cantiknya.. dalam gmbr dah cantik mst luar gmbr lg cantik..

suri said...

salam..
wah ada ambil pic org kwin ker? ni orh kawin emsri byk lagi2 cuti sekolah seminggu. saya yg kwin sis?

Lieya VoN JaY said...

weeeeee.. lawa la anis.. :)

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Pandai amek gambar...gud job yer!

Syida Rasyidah said...

cantiknye gambar-gambar anis snap :)

puteri kasih said...

cantiknya gambar..pandai anis edit :)

Wirda Amir said...

Salam anis...

Blh ke edit pic org yg gemuk blh nmpk kurus...?hehe

Ibnuismaini Ismail said...

Semoga bertemu identiti yg dicari-cari cepat. InsyaAllah.

Ada org kata editing tu ibarat proses gambar dalam 'bilik gelap' versi digital. Tataulah, tak pernah masuk bilik gelap. ;)

eyQa yushaiZa said...

cantik jgak de rhu nih, ok bngge jap dduk at balok :)

LoveBug said...

samalah, makin lama edit makin tak kenal dah identiti. sentiasa berubah2. cumanya, main dengan mood gambar. mungkin boleh timbulkan jiwa gambar tu :)

Chic Na said...

cantekkk.. ;)

Azie Namico said...

cantik nyer shoot !

maitimie said...

nice shoot.nmpk santai jee :))

Cik Yaya said...

salam...
shanteq pic tp xnmpk mcm terlalu bcahaya ke?hehe

Maria Menado~ said...

cantik! yela org kata kan semakin banyak kite belajar, semakin banyak benda kite tak tahu.. hehe...

Teruskan. cantik ye pantai ni ke sebab pandainya tangkap gambar.. hehe. =)

Alia Laila said...

Akak, wuuu bestnya tangkap gambaq orang kahwin. Lama tak klik klik. Bestnyaaa kerja macam akak. Haihhh :'D
InsyaAllah, one day.

Miss Xyz said...

cantik! pandai ambil gambar. saya ni tak reti langsung edit mngedit -.-"

fatin aziz said...

suka tengok gambar2 kat blog ni..semua cantik2..

ANNA MARIANA said...

cantikkkkkkkk sangat gambar2 kat atas ni.. suka sangatttttt.........

Hanida Moss said...

cantik gambar lalang u :)

sa mic said...

cantik semua gambar di atas :)

Lyana's Page said...

cantiknya gmbr! kak anis selalu edit gambar huna apa ya? adobe photoshop ya?

Nurul Amanina said...

kak kenapa cantik sangat shot akak niiiiii!! errr. geram saya, hahah. akak edit guna photoshop kee? :D

hana hadi said...

gambar kalau edit mmg cantik. tapi kala hana edit, yang original lagi cantik. haha hana xreti edit

sabella mohamad said...

kat de rhu memang cantik kan scenery dia . tapi bella tak pernah lagi sampai sana . hihi

Mystic Angel said...

cantiknya pic...sgt suka tgk pic2 anis..

ANISRAHIM said...

Nea lopah: nik ros:
Cantik =)

Cik Zara:
Alhamdulillah. Memang cantik kwsn situ Zara :D

Suri:
Saya memang shoot gmbr kawin Suri :)

Lieya VoN JaY:
Anis memang lawa Kak Liya HAHAHA!

Mohd Ridzwan Abdullah: Syida Rasyidah: puteri kasih:
Alhamdulillah. Terima kasih, moga akan dtg lebih baik lagi. InsyaAllah :)

Wirda Amir:
Waalaikummussalam wth. kikiki boleh2 =D

Ibnuismaini Ismail:
InsyaAllah mudah mudahan dpt cari identiti terbaik. Pasal "bilik gelap" versi digital, ini baru first time sy dgr hehe =D

eyQa yushaiZa:
Laa. Org balok ke? hihi biasa la tu, kadang2 bile dh biasa tgk, x nampak la menariknya, tp kalau jarang tgk, kagum jgk tu :)

LoveBug:
Itu la, skrg ni lebih kepada ikut rasa hati, harap2 kene la dgn selera customer hehe

Chic Na: Azie Namico: maitimie:
Terima kasih =D

Cik Yaya:
Sy pon xpasti, sbb di monitor sy sedang elok je, masih nampak detail tp sy tau setiap monitor lain color dan kecerahannya, seandainya yaya x nampak detail pd gamabr, itu mungkin faktor monitor kot, tp seandainya masih nampak detail tp bg yaya tlalu terang, mknanya kecerahan gmbr sy, x kene dgn selera yaya :)

Maria Menado:
Soo true maria. Moga dpt hasil yg terbaik. AMin hehe Kalau nk kata dua2 skali boleh? kikikiki

Alia Laila:
Alhamdulillah. InsyaAllah kalau awk minat, boleh buat side income ni :D

Miss Xyz:
Terima kasih. Editing, sy yg dh biasa mengedit pon masih lagi keliru ni :)

fatin aziz: ANNA MARIANA: Hanida Moss: sa mic:
Alhamdulillah. Terima kasih. Moga akan dtg lebih baik lagi. InsyaAllah =)

Lyana's Page: Nurul Amanina
wuhuuuu! Tq Lyana dan Amanina :) Kak anis pakai photoshop je, tp org ckp kalau nk lebih cantik, main dgn lightroom jgk, tp akak kurang masa, x sempat nak main lightroom, oneday nti, insyaAllah utk hasil yg lebih baik :D

hana hadi:
Memula msk belajar bidang editing mmg camtu haha. xpe, insyaAllah, nti dh biasa guna, bleh edit gmbr cantik, anis sendiri ni pon masih tercari2 lagi gaya editing yg paling sesuai utk identiti shoot anis :D

sabella mohamad:
Aaah cantik, sbb hijau dan biru, pokok dan laut dan langit cantik :D

Mystic Angel:
Alhamdulillah MA :D

vanillasnow said...

very beautiful pictures ^_^
suke sgt3

Elie Lily said...

Wow! nice picture u have! Impress gila kot! :)

Cik Yaya said...

salam

eh xdela..ok je..cume lau nak dibndingkan dgn pic2 anis sblum ni ok je pula wrne nye..cume part yang ni je agak cerah pula..hehe xde kne mgena dgn selera yaya ye cik anis..^o^ sbb pic2 dlm entri anis sblm ni ok..lawa je wrne dier.. ^_^ tu yg saje tnye

suri said...

mmg cantik sih cek suka..suka sgt2.. pic mempelai tu blh tahan gak

Azie Namico said...

singgah sini lagi !

Shazwani Othman said...

Beutipul kak anis. How are you lovely sis? Tengok gambar tu sangat berseni. Serious awesome kaknis ^_^

Azwa Mislan said...

=3= lawanya~

Faarihin Talip said...

wah.. ladies foto tu...

hai awak.. bila nak ajar kita snap2 picture ni..

hehehe.. ;P

ANISRAHIM said...

vanillasnow:
Terima kasih =)

Elie Lily:
Alhamdulillah. Moga akan dtg lebih baik lagi =)

ik Yaya:
Ohhh kali ni anis kasi "nur" lebih sikit hehe

suri:
Terima kasih suri. InsyaAllah moga customer pon suka :)

Azie Namico:
Sila sila =)

Shazwani Othman:
Beutipul maria ye? hehe Alhamdulillah im doing good. Alhamdulillah jgk kalau org suka ;D

Azwa Mislan:
TQ Azwa :)

Paein:
Lama x nampak cik akak kiter ni, bz manjang ye? InsyaAllah. tp cik paein kiter pon x kurang hebatnya kan :D


Syida Rasyidah said...

psst, anis memang amek picture area-area tempat anis ke?

ANISRAHIM said...

Syida Rasyidah:
Tak syida. Semua tmpt pon boleh, tp kebanyakan dpt kat tmpt anis la :)

Ain Dzaya said...

hilang identiti takpe, boleh cari baru, kembangan identiti yang sedia ada kann...

Post a Comment